ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για την αποστολή των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα η Επιχείρησή μας συνεργάζεται με εταιρεία/ες ταχυμεταφορών της επιλογής της. Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνουν πάντοτε τον πελάτη, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά στους παρόντες όρους.

Ειδικότερα,
- Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 49€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. το κόστος αποστολής είναι 2,5€.
- Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 49€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και έως 2 κιλά, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πάνω από 2 κιλά η χρέωση είναι 2,5€.
- Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.
- Ως προς τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας, θα αναφέρεται στο ενημερωτικό μήνυμα που θα λάβετε από την Επιχείρησή μας στο email ή/και στον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας μετά την αποστολή της μέσω της σχετικής φόρμας παραγγελιών. Κατά κανόνα οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες πλην Σαββάτου.

Τόσο η Επιχείρησή μας όσο και οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών λαμβάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε να παραλαμβάνετε έγκαιρα και εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος τις παραγγελίες σας. Σε περίπτωση όμως τυχόν καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας σας, η οποία οφείλεται σε γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά απεργία υπαλλήλων τελωνείων, υπαλλήλων μεταφορικών μέσων, έντονης κακοκαιρίας ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την μετακίνηση των μέσων μεταφοράς εμπορευμάτων κλπ, η Επιχείρησή μας και οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών δεν ευθύνονται.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Μπορείτε να πληρώνετε τις αγορές σας, που θα πραγματοποιείται μέσω της Ιστοσελίδας ή/και της Εφαρμογής με έναν από τους κατωτέρω τρόπους:
- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Αφού εξοφλήσετε το τίμημα της συναλλαγής σας με κατάθεση του εκάστοτε ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Επιχείρησής μας, που θα εμφανισθούν στη φόρμα παραγγελίας και μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσής σας είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μας sales@ethicsnp.gr είτε μέσω fax στον αριθμό τηλεφώνου 210 9317206 η Επιχείρησή μας θα προχωρήσει στην αποστολή της παραγγελίας σας. Στην απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας, που θα σας αποσταλεί με το επιβεβαιωτικό email που θα λάβετε μετά την ολοκλήρωσή της, σε διαφορετική περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας από την αιτία αυτή. Εφόσον έχετε επιλέξει το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να φροντίσετε να μας αποστείλετε το αντίγραφο κατάθεσής σας το αργότερο εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της παραγγελίας σας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας αποστέλλοντάς σας σχετικό ενημερωτικό μήνυμα στο email σας.
- ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης με την Επιχείρησή μας εταιρείας ταχυμεταφορών, θα πρέπει να του καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής.
- ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Η εξόφληση του τιμήματος της συναλλαγής σας μπορεί να γίνει με τη χρέωση της πιστωτικής κάρτας σας (MasterCard, VISA) εκδόσεως οποιουδήποτε ημεδαπού πιστωτικού ιδρύματος. Η χορήγηση της σχετικής εντολής και εξουσιοδότησής σας προς την Επιχείρησή μας να χρεώσουμε την πιστωτική κάρτα σας πραγματοποιείται μέσω της παροχής ειδικών στοιχείων ασφαλείας της κάρτας σας ή/και της παροχής στοιχείων ταυτότητάς σας. Οι συναλλαγές πληρωμών που πραγματοποιείτε μέσω της Ιστοσελίδας ή/και της Εφαρμογής διεκπεραιώνονται μέσω ασφαλούς πλατφόρμας διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών πληρωμών και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα on line ασφαλείας της (ενδεικτικά υπηρεσίες Verified by Visa και Mastercard Secure Code, εφόσον οι σχετικές υπηρεσίες παρέχονται και από την εκδότρια τράπεζα), προκειμένου να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών και το απόρρητο των πληροφοριών που σχετίζονται με τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε και τα προσωπικά στοιχεία σας.

Για τη δική σας ασφάλεια η Επιχείρησή μας δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας για μελλοντική χρήση, εκτός εάν έχετε χορηγήσει προς τούτο τη ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας κατά την εγγραφή σας ως μέλος της Ιστοσελίδας ή/και της Εφαρμογής.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο (ενδεικτικά υπέρβαση πιστωτικού ορίου, υπόνοια μη εγκεκριμένης ή δόλιας χρήσης της πιστωτικής κάρτας) η συναλλαγή πληρωμής απορριφθεί από την εκδότρια τράπεζά σας, η παραγγελία σας δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί ή θα ακυρωθεί και θα ενημερωθείτε μέσω τηλεφώνου ή email, η δε Επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό. Ομοίως ισχύει για την περίπτωση που η συναλλαγή σας δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί για λόγους που ευθύνονται σε τεχνικές δυσλειτουργίες της πλατφόρμας διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών πληρωμών (ενδεικτικά αστοχία υλικού ή λογισμικού).

Η Επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης της πιστωτικής κάρτας σας, όπως ενδεικτικά λόγω κλοπής ή απώλειας της ή χρήσης της από τρίτο μη εξουσιοδοτημένου από εσάς πρόσωπο.