Η Αποτοξίνωση και η Βελτίωση του Μεταβολισμού αυξάνει την Ενέργειά μας! Πώς;

Ο μεταβολισμός είναι το σύνολο των αντιδράσεων που πραγματοποιούνται στα κύτταρα των ζωντανών οργανισμών. Συνεπώς ο μεταβολισμός περιλαμβάνει όλες εκείνες τις διαδικασίες που εμπλέκονται στην παραγωγή και στην απελευθέρωση της ενέργειας. Ο βασικός μεταβολισμός είναι η ποσότητα θερμίδων που καταναλώνει ο οργανισμός όταν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας και σε συνθήκες που η θερμοκρασία του περιβάλλοντος συμφωνεί με τη θερμοκρασία του σώματος.

Η απώλεια ενέργειας και φυσικής ευεξίας στον οργανισμό «προδίδεται» από το αίσθημα κούρασης που αισθάνεται στο σώμα του το άτομο στην καθημερινότητά του. Που οφείλεται ;

Στην περιορισμένη ενέργεια που λαμβάνει ο οργανισμός από τις τροφές. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε κακή διατροφή είτε στις τοξίνες που βρίσκονται στον οργανισμό μας.

Οι τοξίνες εμποδίζουν τις διαδικασίες μετατροπής των ουσιών σε ωφέλιμη ενέργεια, με αποτέλεσμα πολλές προσπάθειες που κάνουμε με σωστή διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική να μην φέρνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ποια είναι η λύση ;

Συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό μας να εκμεταλλεύεται περισσότερες ουσίες από τις τροφές, να δημιουργεί περισσότερη ενέργεια και έτσι να αισθάνεται μεγαλύτερη ευεξία, να σταματά το αίσθημα της κόπωσης στο σώμα, και να βελτιώνει την ενεργητικότητα του ατόμου.

Τα συμπληρώματα διατροφής που προτείνουμε είναι από 100% φυσικά συστατικά!

Με το συνδυασμό των παρακάτω προϊόντων και της σωστής διατροφής σε διάστημα 30 ημερών θα δώσει μία φυσική ώθηση τον οργανισμό σας!

Προτείνουμε :

  1. SOLGAR Lipotropic Factors - 100 Tablets
  2. TERRANOVA Maca & Reishi Super Shake - 224g
  3. VIOGENESIS Healthy Detox - 500ml
  4. SOLGAR Hydroxy Citrate - 60 Vegetable Capsules